Jobb agyféltekés rajzolás gyermekeknek és felnőtteknek országszerte!

Imre Dezső

on .

Az elmúlt 15 évemet, viselkedés, és agykutatással töltöttem, melynek az eredményeit oktatásban hasznosítom, és adom tovább. Az agyműködés számomra az a témakör, amit nem lehet megunni, hiszen teljesen kiismerni sem. Kedvenc ilyen irányú tevékenységem, a jobb agyféltekés rajzolás és más jobb féltekéhez köthető tevékenységek oktatása. Hobbiból kezdtem sütni-főzni. Főzni kb nyolc évesen, sütni kb negyvenöt. A "gasztrobloggerséget" is hobbinak szánom, és szeretném magam köré gyűjteni azokat, akik szívesen amatőrködnek itt velem. Mindenkit, aki szeret új dolgokat kitalálni, kikísérletezni, vagy akik szeretnék tovább vinni őseik receptjeit.

Székely Zoltánné

on .

Székely Zoltánné vagyok, 27 éves, egy gyermekes édesanya. Fontosnak tartom, az egészséges ételek fogyasztását, noha ezt nem egyszerű megvalósítani. Általában csirkés ételeket készítek, ritkán sertést. Ételeimet, szívesen tálalom családom és barátaim részére is, mert szeretik hogy változatosan főzök. Vannak olyan ételim, amelyek diétásak, (alacsony ch tartalmuk van) ezeket bátran ajánlom fogyni vágyóknak is.

Kökény Zsuzsa

on .

A receptjeink beküldői között az első volt, sok finomságot talál ki. :)

Már gyermekkoromban is szerettem a konyhában sündörögni, amikor nagymamám, a konyhaasztal körül szaladgálva nyújtotta a rétestésztát, vagy sütötte nekem a krumplis pogácsát. Kamasz koromban megleptem egy-egy általam kitalált vacsorával. Kétgyermekes anyaként is, igyekeztem, munka mellett is, finomakat tenni a család asztalára. Most, négyszeres nagyanyóként, mi sem természetesebb, mint az unokáimnak sütni, főzni. Rengeteg szakácskönyvet, receptet összegyűjtöttem, de csak a helyet foglalják, ritkán veszem elő őket.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates