Jobb agyféltekés rajzolás gyermekeknek és felnőtteknek országszerte!

Hagymás bab kicsit könnyebb verzió, apu módjára, csirkemellel

on .

Imre Dezső

Piedone kedvence, kicsit magyarítva, Dezsősítve. Van még egy, azt "hagymás ahogy apu csinálja" címen találod.

A hagymát karikákra vágom, és nagyon bő olajon megpirítom, amíg összeesik, tartását veszíti, és kezd pirított illata lenni. Éppen csak megpirul!!!! Apróra vágott, csíkozott csirkemellet szórok rá, és pirosra sütöm az egészet. Rádobom a puhára főtt, vagy konzerv babot, sót, borsot, és addig pirítom, amíg az alja elkezd sűrűsödni. ÉÉÉs kész. Igazán ínyenc falat akkor lesz, ha nyers lila hagymát, vagy újhagymát darabolsz rá.

Hagymás bab ahogy apu csinálja

on .

Imre Dezsőtől

Természetesen Piedone adta az ötletet, amit megpróbáltam a saját számíze szerint alakítani. Az eredeti verziómat írom itt, de van még egy, azt "hagymás bab kicsit könnyebb verzió" címen találod.

A hagymát karikákra vágom, és nagyon bő olajon megpirítom, amíg összeesik, tartását veszíti, és kezd pirított illata lenni. Ne süsd halálra!!! Rádobom a puhára főtt, vagy konzerv babot, sót, borsot, és addig pirítom, amíg az alja elkezd sűrűsödni. ÉÉÉs kész.

Veszedelmesen tömény, és nagyon nagyon laktató! Kenyérre kenve is isteni, de villás ételnek is. Én leginkább vacsira szoktam enni, de aki szereti a nehéz reggelit, annak is jó.

Zöldbabos rántotta

on .

Kökény Zsuzsa vacsora ajánlata. Reggelinek is kiváló!

Anyukám gyerekkoromban mindig ezt készítette gyors vacsorának:
Konzerv zöldbab, vagy frissen sós vízben megfőzve, alaposan lecsurgatva. Igény szerinti mennyiségű tojás, vegetával, és fokhagymával összekeverve. A babot forró zsiradékon megforgatva, ráöntjük a tojást, átsütjük kevergetve. Tálaláskor meg lehet szórni reszelt sajttal.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates